Вторник, 02 Юли 2024 10:19

Съветниците от ГЕРБ направиха дарение на КСУ

   Общинските съветници от ГЕРБ д-р Венцислав Георгиев, Митко Трифонов, Петко Петков, Александър Александров и общественикът Илийка Иванова направиха жест в подкрепа на Комплекса за социални услуги. Те закупиха нови пособия, съобразени с преценката на специалистите, работещи в КСУ, който тази година навършва 15 г.

   При скорошно посещение там групата съветници от ГЕРБ видя мултисензорната стая – едната от общо две във Великотърновска област. В нея специалистите се занимават с хиперактивни деца, които намират успокоение в игри и занимания със специално оборудване и играчки. Периодично обаче тези пособия трябва да се подменят с нови, тъй като с времето се амортизират, затова дарението е насочено към тези нужди.

   „Ежедневно специалистите в комплекса полагат грижи и предоставят услуги на десетки деца с различни потребности, грижат се и за възрастните хора в дома в с. Караисен. Усилията на екипа на КСУ и неговото ръководство за непрестанно подобряване на условията във всички негови звена, както и за повишаване на качеството на предоставяните услуги заслужават адмирации и подкрепа. Нека бъдат все така изпълнени с мотивация и сили да работят за подобряване на живота на всяко дете и човек в неравностойно положение!“, каза д-р Георгиев.

 

Прочетена 378 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.