Вторник, 02 Юли 2024 10:17

Никола Личев положи клетва като общински съветник

   Никола Личев положи клетва като общински съветник. 

   Той е роден през 1960 г. Завършил е "Механизация на селското стопанство" в ПГАТ "Цанко Церковски" и има следдипломна квалификация по български народни танци от ХТМУ-София. Удостоен е със звание "маестро" на Световния фолклорен шампионат.

   От 1991 г. е собственик на частен бизнес.

   Създател и ръководител на Клуб по народни танци "Люти чушки" за деца и възрастни, с които е участвал в много местни и международни фестивали и конкурси. Завоювали са много признания и награди.

   Организатор на инициативи за запазването на българските обичаи и традиции. Организатор на лагери за местните деца с цел опознаване на природните и националните богатства на България.

   Никола Личев влиза в Общинския съвет след като д-р Румяна Панайотова подаде заявление за напускане на местния парламент по лични причини.

   Той ще бъде член на постоянните комисии по здравеопазване и социални дейности и по административно-правни въпроси, обществен ред и законност, както и заместник-председател на Комисията по регионална политика, международно сътрудничество, евроинтеграция, интеграция на малцинствата и етническите въпроси.

 

Прочетена 797 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.