Петък, 26 Ноември 2021 08:04

Отвори врати библиотеката на НЧ „Братство-1884“ след ремонт

  На 1 ноември за работа с читатели отвори врати и библиотеката при НЧ „Братство – 1884”. Редовните посетители отдавна очакваха това събитие и в празничния ден много от тях прекрачиха праговете на двата отдела.

   Още в първия ден библиотеката са посетили 21 читатели, от които 19 в отдела за възрастни и 2 в детския отдел. Само първата седмица са регистрирани 179 заемания на литература за дома.

   Библиотеката стартира работата си с читатели със 175 тома дарена литература за 2 525,75 лв. Даренията са направени от съгражданите ни Анета Серафимова, Тодор Тодоров, Елена Минкова, Стефка Христова, Красимир Александров, Евгения Каролова, Йонко Тончев и общинските съветници от ПП „ГЕРБ”. На тях ръководството и служителите на библиотеката изказват благодарност и им желаят здраве и успехи.

   Обслужването в библиотеката става съобразно предпазните мерки, наложени в държавата. Допускат се до двама читатели в отделите за деца и възрастни при спазване на необходимата дистанция. Задължително е носенето на предпазна маска.

   Към момента не е разрешен достъпът до потребителските компютри в библиотеката.

   Работното време е от понеделник до петък от 9:00 ч. до 18:00 ч., прекъсване за обедна почивка от 12:00 ч. до 13:00 ч.

 

Прочетена 171 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.