Вторник, 25 Май 2021 19:33

Георги Христов ще гостува в Павликени с взривяващ от емоция концерт

Единственият и неповторим Георги Христов  дава старт на своето турне за 2021г, което ще мине през повече от 20 града в страната, ако условията по време на пандемия позволят. На 31.05. той ще гостува в град Павликени на сцената на  Летен театър „Никола Гюзелев“ от 20:00 ч.  

Големият тенор ще представи грандиозен концерт-спектакъл, преплетен от екзалтираща емоция, искреност, музика, ефектно осветление и завладяваш темперамент, пред който няма човек, който може да остане равнодушен. Това е събитие, което ще ви остави без дъх и ще го помните цял живот.

Великият глас на България пристига в Павликени с един специален концерт, изпълнен с чувственост и топла емоция. Проектът му ‘ Моят път” предизвика голям интерес сред почитателите му в страната и изпълни концертните салони без страх от пандемията, и с огромно въодушевление! Бурната емоция на любимия певец, с която залива публиката, оставя след себе си хиляди екзалтирани  хора, очакващи отново и отново да го гледат! Концертът е повече от прекрасен, чудодеен, емоционален, взривяващ и за щастие тази година гр. Павликени  е включен в турнето на емблематичния изпълнител Георги Христов! Любимите изпълнения на великия глас и новите му песни, превърнали се вече в хитове, ще прозвучат по уникален начин на живо. Легендарният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването им през годините.

Организаторите гарантират, че ще преживеете една незабравима вечер, позитивна до безвремие, така нужна ни в тази епидемична обстановка.

Концертът ще се проведе под стриктни мерки за безопасност и спазване на социална дистанция.

Билети ще бъдат пуснати в продажба от 10.05. на Билетната каса на Читалището и в системата на Ивентим БГ.

Тел. за резервации и информация: 0897051411

 

Прочетена 591 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.