Неделя, 08 Май 2022 18:06

Центърът за административно обслужване на Община Павликени без обедна почивка

   Центърът за административно обслужване на Община Павликени от началото на месец април за удобство на гражданите работи без обедна почивка,. 

   Работното време на Информационния център е от 08:30 до 17:30 ч.

   Част от административните услуги могат да се заявят и получат по електронен път. Услугите, предоставяни от общинските администрации, са достъпни през Единния портал за достъп до електронни административни услуги на ДАЕУ в раздел „Централизирано заявяване“, подраздел „Услуги, предоставяни от Общинска администрация“.

   За да използвате предоставяните електронни услуги, е необходимо да имате инсталиран квалифициран електронен подпис и профил в системата за сигурно електронно връчване.

  Повече информация можете да получите и от сайта на Община Павликени.

 

От Националния осигурителен институт съобщиха, че възобновяват приемните си дни с граждани в сградата на Община Павликени. Служител на ТП на НОИ-Велико Търново ще приема документи и справки за отпускане и изплащане на пенсии.

Първият приемен ден е насрочен за 4 май от 10:00 часа до 13:00 часа.

Приемната на НОИ ще предоставя услуги в сградата на Общината всяка първа сряда от месеца. Точните дати са 4 май, 1 юни и 6 юли. Телефон за справка: 062/ 613 374

 

Прочетена 334 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.