Неделя, 02 Октомври 2016 15:02

Жители на Горна Липница благодариха на депутатите от ГЕРБ за ремонта на опасен път

  Опасният пътен участък от републиканската мрежа между павликенските села Патреш и Горна Липница е пред завършване след ремонт. Двадесеткилометровата отсечка бе осеяна с огромни дупки и хората буквално се страхуваха да пътуват по нея. По това трасе обаче минават автобусите, извозващи учениците от три села до Павликени, това е маршрутът и на линейки и градски автобуси. Потърпевши жители на Горна Липница, както и самият кмет на селото, сигнализираха за проблема по време на приемни дни за граждани на депутатите от ГЕРБ Евгени Стоев и инж. Клавдия Ганчева.

  Средства за проблемната отсечка бяха отпуснати от държавния бюджет с постановление на Министерски съвет от 15 април тази година. С него правителството одобри допълнителни разходи по бюджета на МРРБ и за друг път в тежко състояние в района – третокласната отсечка между Сухиндол и Павликени, чийто ремонт вече също върви към приключване.  

  Жител на Горна Липница посети областния офис на ГЕРБ, за да изкаже лично благодарности на депутатите от името на своите съселяни. 

 

Прочетена 870 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.