Събота, 02 Юли 2016 13:34

Удостоени с едностранен плакет

Розинка Пенчева

Родена през 1953г. в Павликени. Нейни ученици печелят първо място на Международния конкурс „Европа в училище“, на национални олимпиади по български език и литература. Дарител е на СОУ „Бачо Киро“, градската библиотека и Исторически музей – Павликени.

„Радвам се, че училищата на Павликени все още дават духа на този град и дано да го съхраним десетилетия напред“, не скри емоцията си при получаване на плакета г-жа Пенчева.

 

Евелина Карагенова

Родена в град Велико Търново. От 1998г. работи в Районен съд – Павликени като в периода юли 2000г. – март 2015г. е председател на институцията. През 2003г. тя направи първите стъпки за осигуряване на терен за строителството на новата сграда на Съдебната палата.

„Горда съм, че големият труд за строителството и откриването на Събедната палата и налагането на съдебната институция в общините Павликени и Сухиндол са успешни. Резултатите са налице“, каза Карагенова.

 

Инж. Стоян Станчев

Роден на 20 август 1936г. в с.Вишовград. От 1971г. е директор на ПК „Строителни изделия“. През 1974г. е назначен за директор на Държавно строително управление „Строителен район“ град Павликени. От 1989г. до пенсионирането си работи в Общински народен съвет.

„Най-после беше обърнато внимание на строителите в нашия град и се вижда какво ние сме направили през нашето време, затова благодаря“, обърна се инж.Станчев към ръководството на общината.

 

Прочетена 1084 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.