Неделя, 08 Ноември 2015 19:10

Михаил Миков: „С инж.Емануил Манолов като кмет на Павликени проблемите на хората отново ще са на дневен ред“

„Провинциите са тежко ударени от дясното управление. Само левите кметове, лявата местна власт могат да компенсират това антисоциално поведение на правителството“. Това каза в Павликени лидерът на БСП Михаил Миков. Там той заяви подкрепата си за кандидата на левицата за втори мандат като кмет на общината Емануил Манолов. 

Михаил Миков подчерта, че инж. Манолов е направил много през своя мандат. Той допълни, че благодарение на кмета на Павликени и на неговата усърдна работа, много неща, които са били изоставени в този град, са подновени. „Ние стоим твърдо зад политиката, която инж.Емануил Манолов предлага за едно по-различно управление на Павликени и продължение на всички инициативи, които бяха предприети от него“, заяви председателят на БСП.

Миков подчерта, че с гласовете за Манолов и листата на БСП на дневен ред отново ще бъдат проблемите на хората и търсенето на тяхното решение.

„Ще докажем, че в Павликени БСП е силна, защото е близка до хората и защитава техните интереси“. Това заяви досегашният кмет на Павликени и кандидат на левицата за втори мандат инж.Емануил Манолов. „Нашата платформа, освен левите стандарти, ще бъдат предложенията на хората, които те представят пред нас по време на срещите ни“, обясни Манолов.

Миков, инж.Емануил Манолов и представителите на левицата се срещнаха с гражданите на пазарната улица в града и в залата на читалището. 

 

Прочетена 751 пъти

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.